De MORE van JEFTA

Bij ons kan je meer dan alleen winkelen! Zo organiseren we regelmatig leuke events, komen we bij jou thuis voor een garderobe check, maken we kleding passend op maat, kan je buiten de openingstijden shoppen en mochten er andere wensen zijn dan denken we graag met je mee. More than only fashion!

Privé shopavond met vriendinnen

Hoe leuk is het als je samen met je vriendinnen privé kunt shoppen! Bij JEFTA zijn jullie buiten de openingstijden welkom. Je stelt dan zelf een groep samen en wij zorgen dat speciaal voor jullie de deuren open zijn en er een lekker hapje en drankje is. Tijdens deze avond hebben we alle aandacht voor jullie en je kan natuurlijk gelijk met elkaar meekijken en adviseren over je nieuwe outfit. Het zijn altijd hele gezellige avonden!

Neem contact met ons op zodat we samen een geschikte datum kunnen prikken.

Prijs: gratis

Garderobecheck

We horen steeds vaker: ‘Ik heb mijn kast vol hangen, maar niets om aan te trekken’. Of: ‘Ik heb dit setje zo gekocht en draag het dus altijd zo gecombineerd bij elkaar’. Maar iedereen heeft altijd veel meer combinaties in de kast hangen dan je zelf denkt. Dus we komen je graag daarbij helpen!

We komen bij je thuis en lopen samen door je kast heen. We bespreken wat je favoriete outfit is, welke outfit voor ‘weggooien’ genomineerd is en welk item je helemaal te gek vindt maar wel lastig te combineren. Dan gaan we je stylen met wat er al in je kast ligt! En je krijgt advies over welke items nog een mooie toevoeging in je garderobe zijn.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Prijs: €75,- (ongeveer 2 uur)

Op verzoek open

Heb je een drukke baan of druk gezin en lukt het je niet om te komen shoppen tijdens onze openingstijden? Laat ons dit weten, want dan maken we een afspraak buiten openingstijden zodat we je op een ander gewenst moment kunnen helpen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Prijs: gratis

Events bij JEFTA

Wij organiseren regelmatig leuke fashion events. De events passen bij het moment van het jaar. Zo hebben we in de zomer een event in de tuin achter onze winkel en in de winter een gezellige kerstavond. Onze modeshows in de winkel zijn inmiddels een begrip. Altijd erg gezellig, vol aandacht voor jou en persoonlijk advies. Volg onze socials of de nieuwsbrief zodat je niets hoeft te missen!

Prijs: Afhankelijk per event

Op zoek naar informatie of wil je afspraak maken?

Neem contact met ons op voor meer informatie over al onze diensten!

“Heerlijk winkelen bij JEFTA. Mede door de fantastische collectie en de kundigheid van Jefta en haar team. Ik hou ervan!”

D. Zondag

Blijf up to date met onze nieuwsbrief

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.