Een hecht team van specialisten in mode

Bij JEFTA werkt een kundig, heel divers, hecht en heel gezellig team. Iedereen heeft een passie voor mode en houdt van werken met mensen. Onze missie is ‘wij verkopen geen kleding, maar een goed gevoel’. We hebben veel waren- en kleuren kennis waardoor we iedere vrouw persoonlijk kunnen adviseren.

Jefta

Jefta is de eigenaresse van de winkel. In 2011 besloot ze haar droom te volgen en plannen te smeden voor het openen van haar eigen zaak. Voor die tijd had ze al veel ervaring opgedaan in de modewereld op het gebied van inkoop en draaide mee in een aantal winkels. Tot ze dacht, ‘ik ga het doen!’ en zo werden de deuren van JEFTA fashion&more in februari 2012 geopend. In 2017 is de winkel verhuisd naar een nieuwe locatie, een prachtige mooie stap!

Jefta vindt werken in haar eigen zaak iedere dag is weer een feestje. De afwisseling maakt dat iedere dag anders is. Zo is Jefta druk met de inkoop, blijft alert op wat er speelt in de markt, actief evenementen organiseren, draait mee op de vloer en verzorgt alles achter de schermen. Maar alles doet Jefta met passie daarom vindt ze haar werk zo geweldig!

Naast de winkel is Jefta ook moeder van 2 kindjes, erg enthousiast, houdt van een feestje en haar familie.

Louise

In 2013 is Louise binnen komen lopen, op zoek naar een tijdelijke baan. Maar het werken bij JEFTA vond ze zó leuk dat ze is blijven plakken. Ze heeft een vakopleiding gedaan, is flink doorgegroeid en inmiddels vervult ze veel leuke taken binnen het bedrijf. Zo zorgt Louise o.a. voor alle leuke berichtjes op onze sociale media kanalen, verzorgt alle bestellingen, lost ze alle klachten op en denkt mee over ons assortiment.

Louise is spontaan, heel klantvriendelijk, trotste tante, houdt van boksen en wijntjes drinken met haar vriendinnen.

Francis

Francis werkt al sinds 2014 bij ons in de winkel. Hierdoor kent ze de winkel en onze klanten erg goed. Ze is zeer klantvriendelijk, heeft veel vakkennis.

Francis is erg creatief, buigt zich meestal over onze etalages en het voorbereiden van sets voor onze modeshows. Door haar drukke gezin is ze iets minder gaan werken. Maar Francis is er iedere woensdag en bij alle evenementen en activiteiten.

Ze is moeder van 3 kinderen, 2 meisjes en 1 jongen en een echte gangmaker. Altijd enthousiast en actief op de basisschool van haar kids.

Nienke

Sinds 2016 is Nienke een onderdeel van het team. Ze is binnengekomen voor het opvangen van het zwangerschapsverlof van Jefta en daarna twee keer het verlof van Francis. Ze deed dit zo goed dat we haar niet meer konden missen en hierdoor dus een vast onderdeel geworden van het team. Ze is super goed voor onze klanten, erg kundig, heel geduldig en creatief. Ook Nienke heeft een gezin met 2 kinderen. Deze zitten alweer in een andere fase als de kids van haar collega’s, waardoor ze ook wat flexibeler inzetbaar is. Doordat Nienke altijd vrolijk is, is ze een ware toevoeging voor het team.

Wil je een afspraak maken met één van onze specialisten?

Of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!