Over
JEFTA fashion&more

JEFTA fashion&more is dé dames modewinkel van Geldermalsen. Bij JEFTA kom je langs voor mooie merken, eerlijk advies en hoge service. Wij helpen je graag!

Fashion&more

Bij JEFTA fashion&more vind je merken zoals Penn&Ink, Maison Scotch en NIKKIE. Daarnaast hebben we ook mooie bijpassende accessoires van o.a. POM Amsterdam en My Jewellery.

Ons team is altijd in de weer om de mooiste en laatste trends in huis te halen. Dankzij de wisselende collecties blijft het leuk om steeds weer binnen te komen lopen of onze webshop te bezoeken. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke evenementen en activiteiten.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Voor groepen kunnen er workshops op maat worden gemaakt. Tijdens deze avond zal een thema worden behandeld op het gebied van kleur, stijl of trends. Lees meer over onze workshops of vraag ernaar in de winkel.

Kom gezellig een keer langs in de winkel aan de Kerkstraat 45a of bezoek onze webshop. De koffie staat klaar!

Fashionable groet,

Team JEFTA
Jefta, Danie, Francis en Louise

JEFTA BAARS – EIGENARESSE

Jefta is in 2011 gestart met het maken van plannen om haar eigen winkel te openen. Toen alle puzzelstukjes in elkaar vielen, heeft ze besloten de stap te wagen. En zo werden de deuren van JEFTA fashion&more in februari 2012 geopend. Haar motto is: ”Dromen zijn er om na te streven, zo ook deze droom.”

Jefta is enthousiast en vol passie met haar werk bezig. Daarnaast is ze actief binnen de ondernemersvereniging van Geldermalsen en speelt ze graag een potje volleybal. Voor haar super gezellige team rijdt ze graag richting Den Bosch voor trainingen en wedstrijden. Daarnaast zijn vrienden en familie super belangrijk voor haar.

Favoriete merk: NIKKIE en La Fée Marabouttée

Jefta is in 2011 gestart met het maken van plannen om haar eigen winkel te openen. Toen alle puzzelstukjes in elkaar vielen, heeft ze besloten de stap te wagen. En zo werden de deuren van JEFTA fashion&more in februari 2012 geopend. Haar motto is: ”Dromen zijn er om na te streven, zo ook deze droom.” Jefta is enthousiast en vol passie met haar werk bezig. Daarnaast is ze actief binnen de ondernemersvereniging van Geldermalsen en speelt ze graag een potje volleybal. Voor haar super gezellige team rijdt ze graag richting Den Bosch voor trainingen en wedstrijden. Daarnaast zijn vrienden en familie super belangrijk voor haar. Favoriete merk: NIKKIE en La Fée Marabouttée

DANIE BAARS – VERKOOPMEDEWERKSTER

Danie is de moeder van Jefta en helpt al vanaf dag één met de opbouw van de winkel. Over mode heeft ze alles van haar dochter mogen leren. Waar ze kan, helpt en steunt ze Jefta. In de winkel is Danie een uiterst vriendelijke gastvrouw en staat voor iedereen klaar.

In haar vrije tijd is ze vaak op de tennisbaan te vinden of op de golfbaan. Voor wat extra ontspanning doet zij graag aan Yoga en de gezelligheid zoekt ze op samen met vrienden.

Favoriete merk: Cambio en Juffrouw Janssen

FRANCIS KRUISSEN – VERKOOPMEDEWERKSTER

Francis is in februari 2014 gestart bij JEFTA fashion&more. Na een carrière bij de KLM was ze toe aan een nieuwe uitdaging. Haar passie in mode en klanten helpen en tevreden stellen zit in haar genen. De perfecte mix voor in de winkel!

Ze is spontaan, heeft gevoel voor humor en een gezonde dosis eerlijkheid. Daarnaast is ze moeder van een prachtige dochter Isabel. Ook is ze een fanatieke tennisser en maakt ze graag veel tijd voor vrij voor vriendinnen, wijntjes en feestjes.

Favoriete merk: NIKKIE en Penn & Ink

LOUISE VAN BEEK – VERKOOPMEDEWERKSTER

Louise is sinds december 2013 onze flexibele kracht binnen het team. Momenteel werkt ze met veel plezier en passie 3 dagen in de winkel en ondersteunt tijdens de vakantieperiodes en drukke tijden graag wat extra. Ze is erg geduldig en komt altijd met vernieuwende ideeën. Ze krijgt vaak complimenten over haar adviezen en haar spontane klantvriendelijkheid.

In haar vrije tijd danst Louise op topniveau. Ze in iedere week te bij de dansschool te vinden waar ze haar danstechnieken verbetert. Ze past ook graag op en gaat in het weekend regelmatig op stap met haar vriendinnen.

Favoriete merk: Object en NOOSA

Wat onze klanten zeggen over onze workshops

“Ik dacht dat mode en trends (van de catwalk) een ‘ver van mijn bed show’ was totdat ik de workshop heb bijgewoond. Eg veel leuke ideeën opgedaan en de sfeer was lekker ongedwongen! Echt leuk!”

M. van Santen

“Hele gezellige en informatieve avond geweest!! Best e.e.a. geleerd door te zien bij een ander.”

J. Stroosma

“Leuke avond! Goede interactie! Super collectie..”

A. van Lith

“Leuk en leerzaam. Attent gemaakt op van alles. Gebracht door laaiend enthousiaste mensen!!”

G. van Veen