Kom shoppen bij JEFTA fashion&more

Kom winkelen bij JEFTA fashion&more, midden in het hart van Geldermalsen! In ons assortiment vind je bekende merken in modieuze dameskleding en accessoires.

De winkel is gastvrij opgezet en rolstoelvriendelijk. Tijdens het passen kun je rustig genieten van een kopje koffie of even wachten aan de bar. Er zijn vier ruime paskamers en er is ook een gastentoilet aanwezig.

De collectie van JEFTA fashion&more wordt vaak afgewisseld en dat maakt het steeds weer leuk om even binnen te lopen, rond te kijken, te passen en te combineren. Het is ook mogelijk om na sluitingstijd te shoppen, klik hier voor meer informatie.

Kom dus naar JEFTA fashion&more, waar winkelen nog een persoonlijke beleving is!

Services in onze winkel

Open op verzoek

Parkeren voor de deur

We komen naar jou thuis

Eerlijk advies

Vermaak service

Persoonlijke aandacht voor jou

Altijd op de hoogte van de laatste trends

Verzenden mogelijk

Wil je een keer met een groepje buiten de openingstijden shoppen? Laat het ons weten!

Tijdens deze avond maken we er een gezellige vriendinnenavond van en jullie worden volledig in de watten gelegd met hapjes en drankjes.

“Ik ga graag bij JEFTA winkelen omdat het een mooie moderne winkel is, andere merken heeft dan de meeste winkels in de buurt. De dames die er werken zijn altijd vrolijk, geven eerlijk advies en denken mee met combinaties anders te maken.”

J. de Corte

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.